Προϊόντα Kerastase

E-mail Εκτύπωση PDF

Στο κομμωτήριο Snips θα βρείτε μια ευρεία γκάμα των γνωστών πρoϊόντων περιποίησης μαλλιών Kerastase. Τα προϊόντα Kerastase εξελίσσονται συνεχώς βάσει των ερευνών που γίνονται στα εργαστήρια της L' Oreal και προσφέρουν την καλύτερη περιποίηση που χρειάζονται τα μαλλιά σας. Στο κομμωτήριο μας θα βρείτε πολλές από τις σειρές προϊόντων της Kerastase όπως η Soleil , η Resistanse , η Nutritive κ.α.
ΣΕΙΡΑ RESISTANCE KERASTASE
ΑΝΑΔΟΜΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ  ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΑ  ΜΑΛΛΙΑ
Τα συχνά βουρτσίσματα, οι διαφορετικές τεχνικές εργασίες όπως βαφή και περμανάντ φθείρουν σταδιακά την τρίχα. Τα μαλλιά γίνονται εύθραυστα και αδύνατα.Για να αποκτήσουν ξανά δύναμη και ζωντάνια, έχουν την ανάγκη εσωτερικής αναδόμησης.Η σειρά Resistance χάρη σε ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών,(ενεργό σύμπλοκο Vita - ciment και σύμπλοκο Vita - topseal) αναζωογονεί το τριχωτό του κεφαλιού και αναδομεί τα μαλλιά από την καρδιά ως την επιφάνεια τους.  

ΣΕΙΡΑ NUTRITIVE KERASTASE
ΦΡΟΝΤΙΔΑ  ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΑΣ
Αν τα μαλλιά σας έχουν τεχνικές εργασίες, είναι άγρια, ξηρά, θαμπά, ατίθασα, δύσκολα στο χτένισμα, αφυδατωμένα...
Η  KERASTASE ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ:
* Μαλλιά ελαφρώς ξηρά  και ευαίσθητα. * Μαλλιά με μέτρια ξηρότητα και ευαίσθητα. * Μαλλιά πολύ ξηρά και αφυδατωμένα.

ΣΕΙΡΑ REFLECTION
Η διαδικασία της βαφής, η έκθεση στον ήλιο και οι πολλαπλές εξωτερικές επιθέσεις αφαιρούν από τα βαμμένα μαλλιά την αρχική τους λάμψη και την ζωντάνια του χρώματος ενώ ταυτόχρονα ευαισθητοποιούν την τρίχα.R E F L E C T I O N. Άλλη μια καινοτομία για βαμμένα μαλλιά από την KERASTASE
ΣΥΣΤΗΜΑ FIBRIONIC: Είναι ένα τεχνολογικό επίτευγμα για αληθινή λάμψη στα βαμμένα μαλλιά.Τα προϊόντα της σειράς περιποίησης Reflection βασίζονται στο ΣΥΣΤΗΜΑ FIBRIONIC, μία πρωτοποριακή τεχνολογία που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Ιονισμένα, μικρο-πολυμερή σωματίδια δημιουργούν  έναν ιστό γύρω από την τρίχα. Η επιφάνειά της αναμορφώνεται, λειαίνεται από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.Τα μαλλιά αντανακλούν το φως και αποκτούν άμεση λάμψη πού διαρκεί.Το χρώμα αναδεικνύεται. Τα μαλλιά μεταμορφώνονται, μένουν ανάλαφρα, ανανεώνονται.

 


Newsletter

Αγαπημενα

ΓΝΩΜΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Το χτένισμά μου ήταν απλά υπέροχο. Ξέρουν να κάνουν καλά την δουλειά τους.
Χρουσίδου Μαρία - 30 Mar 2011
Θα ξαναέρθω σίγουρα.
Πολυζοπούλου Κατερίνα - 30 Mar 2011
Το αποτέλεσμα ήταν άψογο. Ευχαριστώ
Παπαδοπούλου Μαρια - 30 Mar 2011

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ


yupi.gr

dancetheater.gr

ohsochic.gr

beautylicious.gr


SNIPS HAIR SALON